perjantai 2. elokuuta 2013

Lilli ja Boca

Tänään ajeltiin poikien kanssa käymään kotosalla. Pojilla kummallakin oli treffit tyttöjen kanssa. Guapolla oli Millan ja Kristan kanssa metsälenkki ja Bocalla oli treffit ihanan suloisen villakoira Lillin kanssa. Lilli on Kristan siskon Riikan koira.
Lilli osoittautuikin aikamoiseksi tyttöseksi. Pisti tämän meidän rasavillin Bocan kuriin ja nuhteeseen. Hyvää teki kun tyttö komensi Bocaa. Kyllä siinä välillä oli ihan rakkautakin, mutta välillä Lilli antoi piikkilankaa:)
Lilli pääsi myös trimmipöydälle kaunistautumaan. Tein konetyöt tyttöselle, joka yritti olla Draama Queen kasvojen osalta, mutta totesi sitten, että tekee nuo sen kuitenkin.
Pihalla kukkii ihania liljoja. Vein niitä naapurin iloksi kun me ollaan täällä mökillä ja ei ehditä niistä niin nauttia.
Bocalla oli ilmeisesti kovin kuuma tyttösen kanssa leikkiessä kun piti väliillä kahlata vesikupissa ja kaivaa se tyhjäksi:)))
Mökkimatkalla poikettiin Harmiin ja Boca shoppaili vähän purtavaa iltapuhteeksi. Boca on kova poika järsimään kaikkea luvallista ja ei niin luvallista.
Risto on moottoripyöräilemässä kavereiden kanssa viikonlopun, joten vietämme koiruksien kanssa viikonlopun mökkeilemässä.
Pitää vielä kertoa, että aamulenkillä tiellä tuli vastaan pieni jäniksen poikanen. Guapo hienosti totteli seis komentoa ja seisoi paikallaan ja ihmetteli jänöä. Sitten kutsuin Guapoa ja kun G:n pää kääntyi otti jänö jalat alleen. Hieno kohtaaminen, videon paikka!
2 kommenttia:

  1. Söpöiset koirulit ovatkin ehtineet puuhata kaikkea! Toivottavasti olet jo toipunut revähdyksestä, on varmasti ollut kipeä!

    Miska täällä kovasti odottaa juhlia, ja Guapon ja Bocan sekä teidän näkemistä. Kävimme myös vierailulla siellä talossa, missä Miskan koirapelko sai alkunsa. Tällä kertaa kaikki meni loistavasti, Miska heitteli palloa koirille ja rapsutteli innoissaan, vaikka koirat ovatkin todella suuria. Yhtään ei pelottanut. Ihanaa, kiitoksia teille taas!

    Kesäterkuin Hanna perh

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Vähän vielä toipilaana... Lauantaina nähdään sitten juhlissa! Kovasti jo odotamme näkemistänne!!!

    VastaaPoista