keskiviikko 21. elokuuta 2013

TOUHUJA

Sunnuntaina oli Bocan  kolmas pentukurssi päivä.Olimme tällä kertaa eri ryhmässä. Boca toimikin aivan loistavasti, niin kuin vain 13 vko vanha vesiäinen voi toimia <3 Kontakti, seuraaminen, istuminen, maahan meno, sivulle tulo ja pujoittelu sujui hienosti :)  Hieno ja oppivainen poika meillä! Tästä kaikesta innostuneena tein Bocalle sunnuntaina ja maanantaina näyttelytreenit. Hienosti meni sekin, seisominen on tietysti vielä eniten hakusessa;)
Maanantaina oli Guapolla loistavat agitreenit, alkuvaikeuksien jälkeen rata sujui hienosti. Kävimme tänään aamulla vielä tekemässä samaa rataa. Hienolta tuntuu kun ohjaaminen alkaa sujua! Guapohan on aivan loistava koira radalla! Treenin päätteeksi kävimme jäähdyttelemässä austraalian kelpien Cindin kanssa metsässä. Hieno lammastilan työkoira tämä Cindi.
Boca tutustui tänään Acen halliin ja juoksenteli Guapon perässä esteiden ali ja ihmetteli putkien suita. Kotonahan Boca juoksee villinä suorien putkien läpi Guapon perässä.
Bocalla tuli 3 kk täyteen tiistaina ja sai nauttia leikistä Iitu  ja Muusan kanssa. B ja G saivat nauttia seafood makupaloja juhlan kunniaksi Bocalla oli valas ja Guapolla rapu:)
Nyt istuskelemme mökin terassilla ja nautimme kauniista auringon paisteesta. Äsken lensi kurkiaura mökin yli. Hienon näköistä ja kovaa melua. Kamera oli valitettavasti sisällä, mutta huomenna yritetään tähtäillä pihalle samaan aikaan kameran kera. Lomailemme loppuviikon täällä. Ensiviikolla alkaa koulun lähiopiskelut ja kiireinen syksy on tulossa. Sorsastuskausi kuluu iltalennon pyssyn paukkeena, voi niitä pikku sorsulaisia. Mutta hyvältä ne padassa maistuu :)

Tänään onnistuin saamaan kuvia kurkien ylilennosta ;)


I ja B

Muusa ja Boksuli

Syksyn kukka asetelmia


Kadonneen lelun etsintää, anna vinkki


Auta se ei löydy!

Näyttely seisontaa ?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti