maanantai 12. elokuuta 2013

Sienimetsässä

Tänään sade vihdoin taukosi niin, että oikein aurinko alkoi paistaa. Lähdimme aurinkoisen metsään katselemaan sieniä. Mukavasti niitä löytyikin, mustatorvisieniä, kanttarelleja ja lampaankääpiä. Illalla agilityn jälkeen pyöräytän sienipastan ilta/yö ruuaksi. Tahtoo aina maanantaina venähtää valvominen kun treenit loppuu vasta 21.30 :) no, kesällä voi vähän valvoakin myöhempään. Niin, siis reisi alkaa olla kunnnossa ja kahden viikkon piiiitkä tauko loppuu tänään;)
Bocalla tuli tänään täyteen 12 viikkoa ja kuusi kiloa painoa. Kovasti poitsu kasvaa ja kehittyy. Turkkikin alkaa olla jo aikas pitkä. Tekisikin mieleni kovasti se jo ajella alas. Yritän malttaa vielä tovin. Kävimme perjantaina rokotuksella ja terveystarkastuksessa eläinlääkäri Pekka Halosella. Pekka on siis niin hyvä ja mukava lääkäri.
Sunnuntaina oli pentukurssin toinen tunti. Boca hienosti otti kontaktia, seurasi ja istui. Luoksetulo harjoituksessa Riikan luokse jääminen ja pannasta pitäminen oli ihan kamalaa... No, nyt vaan paljon treeniä erilaisten ihmisten kanssa. Huomenna aamulla mennään Harmiin ja Riikka vähän käsittelee Bocaa varmaan trimmaamossa tai sitte hieronta juttuja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti