lauantai 10. elokuuta 2013

DINOSAURUKSIA

Tänään olimme juhlimassa Miska-pojan 4-vuotis syntymäpäiviä. Juhlien teemana olivat dinosaurukset. Ulkona olikin varoituskylttejä dinoista. Ovella meitä vastaan tuli hieno dino-poika Miska :) Guapoa vähän epäilytti Miskan kasvomaalaukset ja pitkä häntä. Onneksi dino osoittautui ystävälliseksi otukseksi.
Juhliin oli kutsuttu siis myös Guapo ja Boca. Heillä olikin ihan omat herkut tarjolla, jauhelihaa nam! Kupit tyhjenivät vauhdikkaasti ja vettä ryyppäsivät päälle. Hyvin koirilla meni synttärit, Bocakin rohkeasti surffaili juhlakansan keskellä. Vähän lasten ilakointi jännitti, mutta kivasti meni. Ihmisvieraille olikin mielenkiintoinen Menyy. Tarjolla oli  dinojen munia, luita, asteroideja, saniaispiirasta, tulivuorikakkua jne. Olipas taas maukkaat tarjoilut Miettisillä, kyllä oli värkätty, jos jonkinmoista herkkua pöytään. Kiitos todella hienoista syntymäpäivä juhlista Miskalle ja vielä kerran Onnea!


Jauhelihaa, nam!
Dinojen munia

Pieniä tulivuoria, joiden sisällä on tuore mansikka

Tulivuorikakku
Välillä tuli väsy ja vilu kun ulkoillessa kastuttiin

2 kommenttia:

  1. Suuret kiitokset teille! Oli ihanaa, kun koirulitkin osallistuivat juhliin. Hienosti jaksoivat, vaikka molempia taisi jo väsymys painaa lopussa. Boca ainakin otti juhlien lopun rennosti. Olihan se aikalaista hulinaa :D, että ei ihmekään, että väsymys koitti. Toivottavasti poikien massut jaksoivat kaikki lattialta syödyt herkutkin sulattaa.

    Teidän tuoma T-rex onkin nyt Miskan lempidino. Ajelee traktorillakin, joten aika monitaitoinen dinosaurus. Tapaamme jälleen, mukavaa sunnuntaita!
    Terveisin Miska perh.

    VastaaPoista