sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hellettä

Loppuviikko ollaankin saatu nauttia helteestä:) On ollut ihana kylmän jakson jälkeen tsippailla bigineissä pitkin pihamaata. Grillata, nauttia kylmiä juomia ja loikoilla.
Eilen olin shelttipäivillä, jossain Liukonlahdessa Kaavilla tekemässä näyttelytrimmejä non stop meiningillä koulukaverini Jaanan kanssa. Oli muuten hienosti järjestetyt päivät heillä, Kiitos Tarulle kun saimme tulla mukaan. Aika meni kuin siiviillä kun koko ajan tuli uusia koiria ja ihmisiä trimmaustelttaan.
Tänään aamulla lähdin into piukeena Acelle Guapon kanssa treenaamaan ja jo toisella radalla reväytin etureisi lihakseni, auts! No, treeni jäi lyhyeen ja Guapo oli ihan ihmeessään kun joutui autoon kesken hauskan. On vissiin tottunut, että mehut puristettuina aina vasta lähdemme kotimatkalle;) Kotona sitten jääpussilla hautomista, ice poweria ja tulehduskipulääkettä kipuun. Olikin selkävaivoista jäänyt sellaisia lääkkeitä ettei ole kipuja paljon tuntunut. Kylläkin jos kävelee pitempään, niin alkaa pakottaa. Huominen treeni jää nyt väliin, mutta kuuntelu oppilaaksi lähden, koska siellä oli rakennettu niin vaikea rata, että kiinnostaa kuinka siitä suoriutuu.
Bocalla oli tänään ensimmäinen pentukurssin tunti. Me lähinnä vaan hengattiin siellä reunalla ja ihmeteltiin koiria ja ihmisiä. Tekee hyvää pikkuiselle päästä mukaan monenlaiseen menoon. Kylläpä Boksua väsyttikin kun kotiuduttiin. Kiva oli myös nähdä Heidiä ja Jadea. Heidin sisko Mirka oli eilen saanut vuosikkaan Holskun Ykän joka oli myös mukana menossa. Kiitos Riikka mukavasta tunnista ja kahden viikon päästä uudelleen:)

Esineen noutoa vedestä

Maapora

Horse ball


Saaliin jako

Jatkuu...;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti