sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Viikonlopun touhuja

Viikonloppu onkin jo lopuillaan ja paljon on ehditty taas puuhailla. Ei ole paljon tarvinnut miettiä, että mitä tekisi. Perro pojat ovat pitäneet kiireisenä. Guapo on saanut treenata Acella ja kävi Millan kanssa pitkällä lenkillä metsässä.
Boca on puuhaillut kaikenlaista... ollaan käyty Siilinjärvellä kaupoilla, metsäretkellä, riehuttu pihalla ja tavattu Guapon hyvä ystävä Miska-poika. Miska oli perheineen tänään kylässä ja Boca taisi saada Miskasta uuden ystävän;) Miska toi Guapolle ja Bocalle ihanat possut, Kiitos Miska! Lisäksi Miska toi kutsun syntymäpäivilleen jonne myös Vesikoirat (huom vain vesiäiset) ovat tervetulleita;)) G, Milla ja Boca päsevät mukaan juhliin! Olimme viileästä säästä huolimatta puutarhassa herkuttelemassa ja seurustelemassa. Joutui kyllä takkia ja lämmintä laittamaan päälle että tarkeni.
Kyllä mä ton nappaan

Pystykorva?

Minäkin haluan sinne

Lisää kuvateksti

Miska, Boca ja possut

Lakkakakkua

Nam, Nam

Boca ja Moto;))

2 kommenttia:

  1. Hauhau wufwuf, Miska täällä leikkii Guapoa ;). Miskankin mielestä Boca oli ihana, ja kuulema Bocasta tulee uusi koiraystävä. Oli ihana nähdä teitä kaikkia. Suuret kiitokset ihanista herkuista!

    Terveisiä toivoo Miska perheineen, toivottavasti nähdään pian uudestaan!

    VastaaPoista
  2. Varmaan ensiviikolla Boca tulee tutustumaan Miskan kotiin;))

    VastaaPoista