lauantai 28. syyskuuta 2013

KOLI RELAX SPA

Olimme minilomalla poikien kanssa Kolilla. Uusittu Kolin Sokos Hotelli ylitti odotuksemme. Luonto ja sen tarjonta toki oli sitä mistä sinne menimme koirien kanssa nauttimaan. Ja se olikin kaunista pienestä sateesta ja tullesta huolimatta. Pukeutumis kysymys tämä syksyinen sää!
Hotelliin oli tullu uusi Relax Spa, jossa kävimme hoidoissa ja nautimme ihanista kylpylän hienouksista, elämyssuihkuista, poreammeista, paljusta, erilaisista saunoista. Kylpylään sai mukaan joko Lumenen tuotepaketin, josta sai käyttää tuotteita kylpylässä tai pullon kuohuvaa. Kiva kun Kolikin tarjoaa tällaista luksusta tuossa ihan lähellä.
Myös ravintolat olivat uusiutuneet sekä listoiltaan, että sisustukseltaan. Oli hienoa:) Suosittelen!
Koirat saivat juoksennella vapaana pitkin metsiä ja nauttia ulkoilusta ja uusista paikoista. Bocan ensimmäinen hotellilli vierailukin sujui hyvin. Paras paikka kummastakin pojasta oli king size bed....

1 kommentti:

  1. Koli on upea paikka, olen teille kateellinen! Pojille varmasti huippupaikat liikkua. Hienoa, että ovat uusineet hotellia, olikin jo sen tarpeessa. Relax Spahan olisi myös mahtava tutustua.

    VastaaPoista