maanantai 16. syyskuuta 2013

GUAPO MILLALLA HOIDOSSA

Guapo on ollut nyt viikon Kristan perheen luona hoidossa.Suuri kiitos siihen suuntaan.  En usko millään, että olisin saanut nämä kaksi sankaria pysymään aloillaan riehumatta Bocan toipilasajan;) Torstaina Bocalta otetaan tikit pois ja tarkastetaan, että kaikki on kunnossa.
Guapon kanssa kävin eilen aamulla Acella treenaa ja iltapäivällä oli entisten nuorten koirakurssi Siilinjärvellä. Ryhmä kasaantui pienistä "ongelmista" kärsivistä koirakoista, jotka haluavat puuttua "ongelma" käytökseen nopeasti. Ainakin nyt ekalla tunnilla kaikki meni niin mallikkaasti ettei uskoisi, että jollain koiralla on jotain pahoja tapoja. No, ehkä me vaan tarvitaan tekemistä ja uusia haasteita. Nyt eka kerralla minä sain opettaa muille kuinka koulutetaan koira koskemaan käteeen. Mukava nähdä kuinka kurssikaverit ovat oppineet kosketuksen tässä parin viikon tauolla. Seuraavalla kerralla Krista opettaa meille jotain ja niin edespäin. Riikka siirtää opetusvastuuta meillekin, Kivaa! Hienoa Riikka ja kiitos kurssista.
Yllätys yllätys Guapon kanssa samalla kurssilla on myös Cira. Kyllä oli mukava nähdä kuinka iloisia Cira ja Guapo olivat jälleen näkemisestä. Ne ovatkin käyneet monta kurssia yhdessä aina sieltä pentukurssilta alkaen. Samalla kurssilla on siis myös Milla ja se asettaakin vaikeusastetta hieman korkeammalle kun G ja M ovat niin in love. Katsekontaktia haetaan tiuhaan tunnin aikana, mutta hienosti pystyivät kumpikin keskittymään.
Huomenna tulee äitini toipilasta valvomaan ja minulla on loppuviikko koulua. Kiva päästä kouluun ja oppimaan taas jotain uutta. Yritystalouden näyttökin on perjantaina, pitää varmaan hieman valmistautua loppuviikolla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti