maanantai 9. syyskuuta 2013

DIPLOMI JA NAPATYRÄ

Paljon on kivoja juttuja puuhailtu viime aikoina :)
Boca suoritti pentukurssin ja kävipä parilla ylimääräisellä tunnillakin kun oli niin kivaa!! Boca on todella oppivainen ja rakastaa puuhata ihmisten kanssa, hienoa! Saipa Riikalta oikein Diplominkin kurssin päätteeksi.
Boca oli viime viikolla Siilin Harmissa puotipuksuna, hienosti siedättyi Riikkaan. Riikka ei ole enää yhtään pelottava ja Helkakin on tosi Yes.
Minä kävin Helkurin kanssa treenaamassa näyttelyitä varten. Helkalla on perusasiat hallussa, mutta toko seuraaminen vähän mietityttää ja tietysti malttia pitää saada esiintymiseen :)
Tänään oli Bocalla napatyrä leikkaus Kuopion Eläinlääkäri keskuksella. Leikkaus oli mennyt hyvin ja Boca pääsikin kotiin toipumaan. Aika kamalalta kapistukselta tuntuu Bocasta tuo kauluri. No, pakko kestää se kymmenen päivää kunnes saadaan tikit pois.
Äsken poitsu joi jo vähän vettä ja otti särkylääkettä ja antibiottia mahapullien sisään kätkettynä. Tosin oli niin nälkäinen, että olisi mennyt paljaaltaankin. Nyt sitten vaan toivotaan, että toipuminen sujuu hyvin ja päästään taas harrastamaan ja juoksemaan pitkin metsiä :)
Guapo on sitten tämän viikon Kristan luona nauttimassa Millan seurasta :)  Kiitos Krista <3 Käyn minä Guapeloisen kanssa huomenna Acella, mutta kova ikävä tulee silti meidän ihanaa isoa miestä <3

Palkka hienosti suoritetusta kurssista

Ihana syyskuu
Toipilas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti