torstai 6. kesäkuuta 2013

Touhukas päivä

Aamulla menimme opiskelukaverini Jaanan luokse tekemään koulutehtäviä. Siellä Guapolla olikin kaverina kaksi cocceria Bella ja Pipsa sekä Guaposta hyvin pelottava kiltti ja hieno suursnautseri Peggy. Koirat riehuivat aikansa ja kävivät sitten nukkumaan pöydän alle kun me ahersimme Hensun kimpussa.  Meinaa ruuhkautua nämä koulutehtävät näin ennen opettajien lomia.

Sitten kävimme Acella treenaamassa ja mukavaa oli, joskin hieman hankalaampaa ilman koutsia;) Mutta hyvä fiilis saatiin treenistä ja hiki tuli mukavasti pintaan! Guapo oli aivan intoa piukeena ja hyvin poika  rataa suoritti hapuiluistani huolimatta. Kotimatkalla käytiin ostamassa kassillinen herkku lihoja Oscarilta Guapolle ja pysähdyttiin myös uiskentelemaan. Huomenna mennään heti aamusta treenaamaan Acelle ja sitten onkin viikonlopun mitainen tauko.
Illalla saimmekin yllättäen Millan yökylään ja siitäkös riemu repesi koiruuksilla. Ruohotupot lensivät ja kuiva multa pöllysi kun pariskunta pisteli pitkin pihoja;) Illaksi koirat lähtivät vielä Riston mukaan mökille leikkaamaan nurmikon ja arvatenkin uiskentelemaan ja nautiskelemaan koiramaisista tempauksista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti