torstai 20. kesäkuuta 2013

Hierojalla ja Shoppailua

Tänään aamulla ajeltiin Riikan luokse Harmiin. Riikka opiskelee mm. koirahierojaksi;))) Guapo onkin jo käynyt muutaman kerran hieronnassa ja Riikka on aina löytänyt joitain jumi kohtia. Tänään löytyi keski selästä pieniä jumituksia. Täytyykin nyt juhannuksena uittaa Guapoa pelastusliivit päällä, niin selän asento on silloin parempi.
Maanantaina Acella Harri Katainen kertoili vähän Agility koiran "huollosta". Treenaavan koiran kohdalla täytyy ottaa huomioon samoja asioita kuin ihmiselläkin. Alku-ja loppulämmittelyt/jäähdyttelyt, ruokavalio, hieronta ja muut mahdollset hoidot. Tärkeää asiaa!
Guapo nautiskelee

Riikka on hyvä hieroja;)
Hieronnan päätteeksi Guapo sai Shoppailla Juhannukseksi leluja. Niitähän lähtikin mukaan kassillinen. Harmissa on hyviä tarjouksia leluista ja muista koiratarvikkeista!
Riittääköhän tekemistä juhannuksena?
Eikä se hauskan pito siihen loppunut.... Jäätiin Guapon kanssa pitämään Harmia auki siksi aikaa kun Riikka haki Helka neidon. Koirat eivät olekaan nähneet muutamaan viikkoon ja kohtaaminen olikin yllättävä. Helka alistui Guapolle ja teki pikku pisut lattialle. G komensi Helkaa kovasti haukkumalla ja neitoista vähän jänskätti.Mutta kaikki sujui hyvässä hengessä;) Helka on siiiiiiis niin iso tyttö ja turkkikin oli kasvanut pituutta.
Guapo komentaa

Täältä et saa minua kiinni


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Voi mikä lelutaivas:) Mitäs miehesi tykkäs..Oliko edelleen samaa mieltä kun Helka. Lelut luonnosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelut luonnosta aate jyrää!Risto&Helka
   Guapo taas on niin innoissaan ostoleluista!!

   Poista