keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Sukeltaja ja juhannus valmisteluja

Eilen illalla Milla ja Krista kävivät meidän kanssa lenkillä. Milla oli aika alakuloinen ja laihtunut tyttönen.Tänään Milluri kävi lääkärissä ja syykin selvisi. Valeraskauden oireita ja emätintulehdus. Onneksi ei ollut vakavampaa, mielessä kun kävi taas vaikka mitä.
Aamulla käytiin Acella treenamassa maanantai-iltaista "kisa" rataa. Vauhtia riitti ja aikas hyvin meillä meni;) Ostin eilen Leppävirran Kesportista uudet Salomonin maastojuoksu lenkkarit liekkö ne vauhdittaneet treeniä. Ovat muuten sairaan hienot;) Kiitos Rauno! Päivällä kävin juhannus ostoksilla ja pakkasin auton täyteen kaikkea "tarpeellista" tavaraa.
Mökille tullessa Guapo aloitti pallo ja kuoppa sulkeiset. Sitten muistimme hukatun renkaan ja lähdimme sitä etsiskelemmään ja löytyihän se ranta kivikosta. Helka ja Guapo sen sinne hukkasivat Beach Partyissään.  Renkaan kanssa Guapo opetteli esineen noutamista veden pohjasta, hienosti meni.

Vesileikkien jälkeen Guapo tarkasti juhannus kokko tilanteen. Hyvä risukasa ollaan saatu risusavotan kylkiäisenä rannalle. Sen polttaminen on viivästynyt kuivuuden takia. Katsotaan saadaanko junannuksena poltettua pois.

1 kommentti: