perjantai 30. lokakuuta 2015

KOIRAKYLPYLÄ AALTO TASSU

Tänään olikin pojilla ensimmäinen uintikerta Aalto Tassussa. Kylpylään mennessä kannattaa ottaa mukaan vaihtovaatteet itselle, siinä puuhassa nimittäin kastuu läpimäräksi ja se kyllä käy kuntoilusta ihan itsellekkin. Nyt marraskuussa kylpylässä mukavia tarjouksia! Suosittelen lämpimästi kaikille karvakorville!
Ensin koirat suihkuteltiin puhtaiksi, sitten pelastusliivit päälle ja Jaanan kanssa tutustumaan uintiin kylpylän altaassa. Jaanan asiantuntevassa ohjauksessa homma alkoikin sujua todella vauhdikkaasti! Cavaa epäilytti aluksi koko touhu, mutta jo muutaman pulahduksen jälkeen meni uimaan ihan omaehtoisesti ja noukki vedessä kelluvia leluja. Melkoisia vesipetoja nämä meidän pojjat!
Sitten Guapo alkoikin jo väsyä, kun uintiaika alkoi tulla täyteen ja koko porukka siirtyi suihkuun ja shampoo vaahdotukseen. Sitten kuivattiin kunnollisilla turbo fööneillä turkit ja loppukuivivat odotellessa mamman kahvin juontia. Loimet niskaan ja kotiin. Cavakin joka aamulla oli täynnä virtapiikkiä on ihanan väsynyt! Ensiviikolla uusiksi!
Guapo the konkari

Haetaan tuntumaa turvallisesti ohjauksessa

Sehän alkaa sujua

Cava sanoo varmaan mielessään et kato ilman käsiä!!

Äijä

Cava keräsi leluja minkä kerkesi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti