perjantai 14. helmikuuta 2014

YSTÄVÄNPÄIVÄN VIETTOA

Tänään vietettiin ystävänpäivää ystävien kanssa ja mukavia yllätyksiä olikin pitkin päivää :)
Aamulla Boca pääsi Sallin ja Millan kanssa viettämään riehakasta aamupäivää. Guapon kanssa suunnattiin Harmiin Riikan hierontaan. Guapo saikin Riikalta kirjekuoren kun mentiin sisälle. Guapo juoksenteli pitkin Harmia kuori suussaan. Mutta ette kyllä arvaa mitä Guapo sai????
Elinikäisen hierontalahjakortin itselleen ja Bocalle!!!! Voi sitä Riikkaa, on se ihan höppänä rakas ystävä. Suuren suuri kiitos lahjasta!! On ne meidän pojjaat vaan sellaisia sydänten murskaajia ku tämmösiä lahjuksia saavat <3 Olipa siellä kahveetkin ja laskiaispullat odottamassa, kiitos Terolle, makea aloitus päivälle, nam.
Harmista suunnattiin Studio Liisaan passikuviin. Minulla on päässyt passi vanhaksi, joten tarvitsin kuvat passia varten. Samalla Eveliina nappasi Guaponkin passiin kuvan ja otettiin sitten "kaverikuvakin" minusta ja Guaposta. Kiitos Eveliina!
Sitten vauhdilla kotiin ja trimmaamaan Millaa. Millassa olikin paljon työtä, oli päässyt turkki huopumaan jonniin verran :) No, hieno Lagotto lookki saatiin aikaiseksi. Sittenpä Krista ja Helmi tulivatkin munkkipussin ja pikkuleipien kanssa kahville ja taas herkuteltiin rakkaitten ystävien kesken. Olipas mukava päivä ja nyt pitäs sukeltaa rasvahappojen maailmaan toviksi.


Kiitos Riikka!!!

Guapo on saikulla

Selän ja niskan jumeja hoidetaan

Milla

Lagotto...?

Guapon passikuva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti