keskiviikko 18. joulukuuta 2013

EI MENNY NIINKU STRÖ....

Lähdimme aamulla Kristan ja koirien kanssa ajelemaan kohti Joensuuta ja Jari Ahon klinikkaa. Päivän ohjelmassa oli Millan ja Guapon kuvaukset. Millalla täyshoito ja Guapolla selkäkuvat.
Päästyämme Joensuuhun totesimme että, ajo-ohjeemme ei ollutkaan ihan toimiva. Kristan navi siis rikki ja meidän kotona. No tekniikan ihmelapsena muistin että, uudessa puhelimessanihan on navi. Sen asennus ja Takilatie etsintään. Olimmekin jo aika lähellä ja maisematkin olivat jo tuttuja.
Kilsa ennen klinikkaa ajattelin että, koirien ulkoilutus ja sitten paperit mukaan ja ilmoittautumaan.... PAPERIT!!!! Eihän mulla ole Guapon papereita mukana. No, takki niskaan ja kyselemään hoitajalta onnistuuko ilman papereita kuvaaminen...
Siinä vaiheessa kun Krista tuli sisään klinikalle minä istuin jo vastaanottotiskin toisella puolella ja hain Guapon tietoja jalostusjärjestelmästä. Niillä tiedoilla ja sirulla saatiin homma haltuun. Pikkaisen kävi kylmähiki otsalla...
No, sitten Krista ja Milla ilmoittautumaan ja sirun tarkastukseen. Paperit ja siru eivät täsmänneet..... Väärä koira tai väärät paperit... No, ei hätä taas ollut tämän näköinen, kuvat otettiin ja homma ok. Kasvattaja on kennelliittoon yhteyksissä korjatakseen virheen.
Kaikki tämä sain koko klinikan ja asiakkaat nauramaan kanssamme ja Lääkärikin totesi että, tämä meidän touhu täyttää selvät huijauksen tuntomerkit..... Savosta lähdettiin huijausmatkalle Pohjois-Karjalaan... Nauratti ja suututti, mutta huumorilla taas selvittiin tästäkin. Ja saatiinpa varmaan muutama vuosi lisää sillä naurun määrällä ;)
Toipilaan vointi on ollu sekava ja pari kertaa on pitänyt puplailla, kaipa se illalla jo voi juoda ja syödäkin vähän.

Bocan mielestä reissu oli tylsä ja iso veikka ihan outo, eli ei enää Joensuun keikkoja :) :)

Kiitos Jari Aholle ja Klinikan laadukkaasti ja maalaisjärjellä toimivalle henkilökunnalle, suosittelen!!

2 kommenttia: