sunnuntai 10. marraskuuta 2013

MÄTSÄRIÄ

Kuopiossa KPSH piti Mätsärin Telkkisentiellä. Ajelimme Bocan kanssa aamulla Liisan luokse ja otimme hänet kyytiin ja matkasimme mätsäriin. Mukavasti oli porukkaa tullut paikalle. Ja taas paljon tuttuja ja mukavia koiraimmeisiä, joiden kanssa höpötellä koiramaisia juttuja.
Boca sai punaisen nauhan ja kovasti kehuja liikkumisestaan ja kehä käyttäytymisestä :) Punaisten kehässä sitten sijoituttiin viidenneksi. Tuomari teki niiiiiiin tarkaa työtä että, aikaa vierähti 20 min. seisoskellesssa. No, eihän Boca jaksanut seisoa vaan pisti leikiksi lopussa :) jos tuomari olisi ollut nopeampi ties miten hyvin oltaisiin sijoituttu. Mutta pentujen viides sija kyllä oli hieno suoritus!
Paikka oli myös Jade, Cira ja Ykä. Heilläkin mätsäri meni hienosti. Jade on niin ihana minun ja varsinkin meidän Bocan mielestä. Cira ja Ykä antoivat holskumaiset tervehdykset Boksulle :)
Mätsärin jälkeen Boca lähti Liisan kanssa Best-in myymälään ostoksille ja iltapäivähoitoon Liisalle. Hyvin pojalla oli mennyt, pikkasen oli itkeskellyt kun ei ollut koirakaveria. Liisan koirat kun ovat Turussa hoidossa.
Minä viiletin kiirellä kukkakaupan kautta kampaajalle ja sieltä isän 80-vuotissynttäreille. Nam, oli hyvät tarjoilut ja melko nuorekas kasikymppinen. Kysyinkin syntymätodistusta nähtäväksi kun vähän mietityttää täyttäisikö vasta 70 v. :) :)
Kiitokset Liisalle ja  nähdään pian!Jade <3 huomaa koko ero kilpakumppaniin :)

Isä ja sen tyttö

2 kommenttia:

  1. Hienoa Boca! Siitä se ura lähtee. Rapsuja kaikille karvakavereille meiltä. SInulla on muuten tosi kivat hiukset. Onnea tosiaankin nuorekkaalle isällesi, ei uskoisi 80 vuotiaaksi kuvastakaan!

    VastaaPoista
  2. Boca kiittää! Tukka on nyt hyvin :)

    VastaaPoista