sunnuntai 13. lokakuuta 2013

OPPIMISEN TIELLÄ

Kyllä aika menee nopeesti kun on päivät töissä. Illat ja viikonloput menee koirien kanssa harrastaessa. Saldona viime viikoilta on arkitottista Bocan kanssa. Toisella kerralla Bocalla meni aivan loistavasti, oltiin kumpikin mukana ja suorituksiin keskittyneitä. Ensimmäisellä kerralla Bocaa kiinnosti Jade ja minä höpötin Heidin kanssa....
Boca kävi myös ekassa agility treenissä:) Opetin suoraa putkea ja kun se niin hyvin onnistui tehtiin kahden putken "rata". Toinen putki oli hieman karella niin ettei Boca nähnyt mihin oli matkalla. Hienosti poika suoriutui radasta:) Makupala targetti on niin vetovoimainen, että sen voimin tekee vaikka mitä.
Guapo on harjoitellu agilitya ahkerasti ja parannetaan tekemistä koko ajan, hienoa! Lisäksi Guapo treenaa uutta temppua kuvauksiin, mutta niistä sitten loppuvuodesta enemmän.
Milla oli viime viikonloppuna hoidossa ja tytöllä alkoi juoksut. Guapo menetti ruokahalun muutamaksi päiväksi. Boca oli Millan luona yökylässä ja hienosti oli visiitti sujunut.
Tänään tulee äiti hoivaamaan koiria ensiviikoksi kun minulla on tiukka viikko töissä. Tässäpä muutamat kuvat Millan vierailusta.
 

2 kommenttia:

  1. terveisiä guapolle ja bocalle toivoo miska
    (Miska kirjoitti tekstin itse. Töihin tsemppiä ja onnea! Guapo oli sitä mieltä tänään käydessäni, että pitäisi palloa heitellä ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos leivästä :) huomenna herkutellaan Ainon ruisleivällä :) Miskalle terveisiä meidän pojilta! Joo äiti on taas opettanut pallohulluuden:)

    VastaaPoista