torstai 30. toukokuuta 2013

Ystävä lähetti kortin Guapolle

Tällä viikolla posti toi Guapolle ihanan kortin Miska pojalta. Hän on Guapon hyvä ystävä. Guapo on auttanut Miskaa selättämään koirapelkonsa, hyvin tuloksin;) Samassa postissa saimme Miskan kerhokuvan, komea poika!

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että kortti tuli perille! Näin on, ilman Guapoa Miskan koirapelko olisi liian suuri. Suuret kiitokset siitä kuuluu myös teille Guapon omistajille. Hienompaa tapaa lähestyä koirapelkoista lasta emme ole ennen tavanneet! Tapasimme eilen myös Millaa perheineen, ja Miska heitteli onnellisena käpyjä Millalle ja uskalsi hakea kävyn ihan Millan edestä. Ilman teitä emme olisi tässä tilanteessa <3! Olette helpottaneet elämäämme suuresti, sillä lähipiirissämme on paljon koiria.

  Guapolla ja Millalla on huikean hienot kesäturkit, ihan eri koirat paljastui turkkien alta. Helgasta pidimme myös kovasti, todella suloinen pentu. Olemme lukeneet joka postauksen, mutta kesäkiireiden vuoksi emme ole ehtineet kommentoimaan. Ja Miska tietenkin on leikkinyt joka kerta Guapoa, milloin Guapon uintia milloin näyttelyitä. Nyt olisi pitänyt saada hiuksiin kesäturkki, kuten Guapollakin!

  Aurinkoisia terveisiä ja halauksia!
  T: Hanna ja Miska

  VastaaPoista
 2. Guapo lähettää Miskalle lipaisun ja toivottavsti tapaamme pian!

  VastaaPoista